perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kesäkassia ja nyssykkää

Ostin Marimekko Outletistä ystävämyynneistä viime keväänä lisää tätä ihanaa Marimekon Ahkeraliisa-Markiisia. Käytin aiemmin ostamani pätkän sitterin päällystämiseen. Tämä vaan on niin iki-ihana kangas, että oli pakko saada sitä lisää. Noh, heti oli siitä mielessä laukku, mutta hyvä kaava puuttui. Kaava löytyikin sitten Mekkotehdas aikuisille -kirjasesta (aivan loistava teos, täytyy itselle ostaa, nyt vain kirjastosta lainattuna). Samalla puhdilla tein äidille samanlaisen nuottikassiksi.

Ohjeesta poikkesin sen verran, että tein omat remmit markiisista ja lisäsin kassiin pikkutaskun kaikkea pientä tarpeellista varten, jotta kassia voi käyttää muuallakin kuin uimarannalla. Vuorin kangas sekä vetskarit Eurokankaan palalaarista.

Kuvan mekkonen on tämä, Verson puodin Yhdessä-joustofroteesta (juuri sopiva vilposammalle kesäkelille tämä).

Tämä laukun ompelu oli yllättävän mukavaa puuhaa - olin aina luullut vihaavani tällaista "räpeltämistä" mutta mitä vielä! Ihan älyttömän kivaa puuhaa!
Markiisia jäi pienenpieni palanen yli ja leikkelin siitä itselleni meikkipussukan.
Tässä nämä samassa kasassa vielä kaikki, ilta-auringossa. <3 
Onko sinulla jotain lempparikangasta, josta et meinaa saada tarpeeksesi?

9 kommenttia:

  1. Mielettömän ihanat, vaikka sininen ei ole mun lempiväri ollenkaan. Paratiisin puutarha taitaa olla se kuosi, johon mä en kyllästy. Joulun alla ostin ihanan punasen tunikan ja kyllä sitä vaan on tässä kesälläkin tullut pidettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! :)
      Paratiisin puutarha on IHANA ja mulla on montaa väriä odottamassa kankaana kun vaan uskaltaisin saksia :D
      Sininen sopii mulle hyvin ja yks lempiväreistä, vaikka aika vähän tulee käytettyä. :)

      Poista
  2. Ompa ihana tuo marimekkokassi. Sininenhän on mun lempiväri :) täytyypä kokeilla itsekin tuo kassikaava. On mennyt selatessa jotenkin ohi. Näytät muuten kuvassa supernätiltä! Violetti on sun väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia!! <3 <3 Sininen sopii meille vaaleille hyvin ja violettiinkin olen tykästynyt. :) Ainoa miinus kassissa on, ettei ole vetoketjua tai isoa nepparia sulkemassa, mutta äkkiäkös siihen itse oman muunnelmansa tekee. Siksi tuon taskunkin tein, että siihen saa kännykän esimerkiksi, ettei ole ihan kaikkien kähvellettävissä.

      Poista
    2. Kiitos Piia!! <3 <3 Sininen sopii meille vaaleille hyvin ja violettiinkin olen tykästynyt. :) Ainoa miinus kassissa on, ettei ole vetoketjua tai isoa nepparia sulkemassa, mutta äkkiäkös siihen itse oman muunnelmansa tekee. Siksi tuon taskunkin tein, että siihen saa kännykän esimerkiksi, ettei ole ihan kaikkien kähvellettävissä.

      Poista
  3. Hienoja juttuja oot tehnyt siellä mökillä oleillessasi. Ja ihanan siistinnäköistä ompelujälkeä. Hauska myös seurata, miten ihmisten blogit kehittyvät. Kivaa uutta ilmettä blogissasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sanna kauniista sanoista! :) Tässä yksi päivä muutama viikko takaperin selasin blogia ja huomasin kans, miten erilaiseksi on kehittynyt (positiivisessa mielessä, olettaisin :D).

      Poista
    2. Ihana laukku! Pitääköhän minun hankkia jostakin vähintäänkin lainaan se Mekkotehdas ihan vain tuon kassin vuoksi... Juuri tuollaisia mutkattomia laukkuja sitä tarvitsee, ja mulla olisi mustavalkoista Marimekon markiisia jämänä tosi iso pala. Hmmm, miettii ja innostuu... :)

      Poista
  4. Kiitos Lanka, ruukku ja Pegasos :) suosittelen! Justiinsa tuosta markiisista sai sopivan jämäkän laukun. Tuonne mahtuu MITÄ VAAN, vaan ne on tietenkin kaikki ihan sekaisin kassissa, kun ei lokeroita ole. Loistava kesäkassi ja jokapäiväisessä kyätössä ollut!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3