tiistai 24. maaliskuuta 2015

Erinäistä harjoittelua.

Bloggauslaiskuus se vaan vaivaa. Tai oikeastaan tekemisen runsaus, noin niinkuin oikeassa elämässä. :)

Ensimmäinen ompelemani vaate miehelle:
Miehen lempipaita on jo ihan nuhjuiseksi mennyt. Kädet täristen nappasin sakset ja leikkelin kaavoiksi. Miehille kun ei turhan paljoa paitakaavoja löydy. Harteikas olemus ja isot kädet aiheuttaa vielä omat vaikeutensa.


'

Tämä malli on ihan kiva, lasketut olkapäät antaa hartioille tilaa. Kainalosta tuli näköjään turhan nafti, kun ryppyä tekee. Niin teki tosin alkuperäinenkin. Punainen resori miehen itse valitsema. :)Kyllä, minulla on ihana uusi ompelukone ja kaksoisneulan kanssa homma sujuu kuin tanssi. Siksipä tein ihan huvikseen vaan (voitteko kuvitella, huvikseen - kaksoisneulalla!) kolme riviä kaksoisneulaommelta.

Trikoo mukavan napakkaa ja jämäkkää, Käpyseltä. Resori Mamman tuvasta Kirkkonummelta.


...

Ja hieman jotain itselleni:

Tehtiin kavereiden kanssa kimppatilaus Karnaluksilta (olin yhdessä mukana tovi sitten, mutta aina jotain unohtuu ja taas tarvitsi tehdä tilausta). Pitkän harkinnan jälkeen ostaapäräytin kantinkääntäjän. Mikä hitti! Suosittelen!


Tämä imetystoppi on oikeastaan tehty ihan vaan kantinkääntäjäharjoitusten vuoksi. Rajasin itseni päättömäksi, koska ilme oli just sellainen. Teidän on parempi ilman.Kaava yhteensulautuma Ruskamekon imetysversiosta, omasta vanhasta topistani ja vieläpä Joka tyypin kaavakirjasta nappasin ranglanpaitakaavasta vähäsen mallia kurveille. Lopputulema: kotitoppi. Omaan makuun liian pieni kaula-aukko ja liian leveät olkaimet. Kainalotkin tarvitsevat lisää tilaa. Imetysluukun framilonhuolittelu kääntyy ärsyttävästi, se pitää korjata, jos jaksan.
Kangas Verson puodista, resori Inkurista. Tämä Verson nappi on kyllä ihanan tuntuista päällä <3 Pehmoista mutta napakkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. <3