torstai 5. helmikuuta 2015

Lisää pohojalaasia

Tein isommalle pojalle Pehemiältä tilatusta pohojalaaset tuloo -kankaasta hupparin. Olin suunnitellut, että kankaasta tulisi lisäksi vauvalle jumpsuitti tai villikko. Noh, ihan ei pienen kudontavirheen takia jumpsuitiin tai siihen kiinteäetuosaiseen villikkoon riittänyt niin tein ihan vain olopuvun Ottobren Indian Elephant kaavalla (OB 6/13). (Sivuhuom: Pehemiän loistavalle asiakaspalvelulle iso kiitos.)

Lahkeen- ja hihansuita pidensin käyttöiän pidentämiseksi.
Ja voi että, miten sattuikaan että näistä jämäpaloista satuin saamaan niin hyvän kohdistuksen. Ja vielä onnistui ihan nappiin (tuota alemman karhun korvaa lukuunottamatta). Lahkeet näyttävät oudon mutkaisilta, mutta päällä eivät noin hassut koukerot ole laisinkaan. 

 Tässä meni melkein kaikki nappiin. Tuo pyllyyn puolivahingossa osunut nallukka on aika hauska.


Hihan- ja lahkeensuut on nyt sopivat käännettyinä, harmi ettei kuvia tullut otettua niin. Kasvunvaraa on joka puolelle, kangas on myös kovin joustavaa, joten käyttöikää toivottavasti on vielä hyvän aikaa.
Niin ja sitten tämä. Tällainen "tulipahan tehtyä". Testiversio Miinullekko-blogista inspiroituneena, tämän Indian Elephant-kaavan sivusaumaton versio. EK:n pandatrikoosta, joka on yksi ärsyttävimmistä ommella. Niin ohutta ja luirua, nepparilista oli melkein mahdoton saada hyvin, piti laittaa tuplasti tukikankaat. Ja purkamisen jäljiltä reiät heti, eli hihansuuresorit pitäisi laittaa uusiksi kun vain jaksaisi. Yökkäriksi. Käpy paloi niin, etten ole edes jaksanut nätisti kuvausta varten laittaa :D

2 kommenttia:

 1. Sori, jos kommentti tulee moneen kertaan, google takkuilee.

  Ihana kangas ja suloinen käyttäjä :)
  Ja aivan huikea tuo kohdistus!

  VastaaPoista
 2. Mun kommentit tulee yleensä myös kahteen kertaan, varsinkin jos kännykällä kirjoitan. Mikäköhän ihme...?

  Kiitos!! Tämä kangas on kyllä huippu. Kuten pikkukaverikin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3