lauantai 21. marraskuuta 2015

Svetari

Tämä postaus on nyt aivan täysin kännykällä tehty. Kuvat etukameralla. Jännä nähdä, miten toimii. Halusin testailla, onko tämä mistään kotoisin.

Ihan hirveää kiirettä on ollut. Ompeluaika on jäänyt ihan minimiin. Ja voitteko kuvitella, nyt on vielä blogini 1-vuotisjuhlakuukausi!! Vielä marraskuussa ehtii kylläkin starttaamaan tosi kiva yheistyöarvonta Käpysen kanssa, pysy siis kuulolla!

Mitä tulee tähän svetariin, se on Ehta-kaavalla tehty. Hupusta muokkasin kauluksen, vaan kappas, se ei mennyt ihan niin kuin kuvittelin. Ensi kerralla kaavoitan niin, ettei ristiin menevien suikaleiden väliin jää niin paljon rakoa edessä. Nauhatkin tulevat melko etäältä, ja siirrän niitä lähemmäs seuraavaan. Vaan sitten keksin, että kauluksen voi taittaa ja solmia rusetin. Erilainen, kiva yksityiskohta. Ihana kudottu, folkhenkinem nauha on löytö Tigerista viime kesältä. Alahelmassa nauhakujassa tuota samaa - voi pitää auki tai supussa. 

Etutasku napattu lasten Noshin baggy-housujen kaavasta ja on siksi hieman nafti.

Pehmoinen harjattu college koot.fi, samasta osoitteesta löytyy Ehta-kaava.

Edit: löysin kännystä kivan kuvan, jonka olin ekalla kerralla missannut, laitoin ensimmäiseksi. Siinä näkyy vielä helma kiristettynä. :)

----
And in English (I edited this one later with my computer :)

I've been so busy and hadn't have enough time to sew. Imagine, these photos are taken while waiting my kids during their parkour trainings. I took the photos with my Samsung's front cam. I wanted to see what comes of it. Quite ok, aren't they?

This month is my blog's 1 year anniversary. And I haven't had time to sew enough! I'm so sorry. Although, I have a nice give away with Käpynen coming up this month..

This sweat shirt is made with Ehta pattern (you can find it at koot.fi). I modified the collar from what used to be a hood. Next time I'll make it more tube-like, even though I sort of like it this way, too. Now it looks a bit different while folded like that and with a nice ribbon bow. Front pocket is taken from Nosh baggy pants pattern for kids.

Soft college is from koot.fi. Ribbon from Tiger.

18 kommenttia:

 1. Kivan näköinen! Mitä tarkoitat, ettei jäisi väliä kaulukseen? Jaa vinkkisi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kun nyt vaan pätkäisin tuon hupun kaavan katki sen enempiä muokkaamatta. Ensi kerralla noi ristiinmenevät suikareet aion korottaa jyrkemmin, niin on enemmän tuubimallinen. Nyt siihen jää rakoa, jos ei taita tuota kaulusta noin.
   Kiitos! :)

   Poista
 2. Tämä on kyllä kiva! :) Sitä tulee kriittiseksi omia töitä kohtaan, tiedän... Mutta usko pois. Tämä on oikein hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Sitä tulee tosiaan kriittiseksi. Varsinkin kun visio ja tulos ei kohtaa ;) kyllä oon nytihan tykästynyt rusettikaulukseenkin kun totuin. :)

   Poista
 3. Hyvän näkönen! Malli ja väri sopii sulle just eikä melkein!

  Ja täälläkin painitaan ompeluajan tai paremminkin sen puutteen kanssa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia. :)
   Todellakin, nää kuvatkin on otettu lapsia parkourtreeneistä odottaessa :D Sellasta se on! Ehkä ensi kerralla saan taas ihan järkkärillä otettuja kuvia ja huolella tehdyn postauksen aikaiseksi ;)

   Poista
 4. Mikäs tässä on mukas vikana, häh? ;) kivan näköinen ja istuu nätisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mikään vikana! :D Alkuun ärsytti kun kaulus meni "pieleen", mutta hitsit, sehän on tosi magee sittenkin. Svetari on päällä melkein koko ajan nyt, niin mukava ja pehmoinen on. :) Kiitos Sanna. <3

   Poista
 5. Minustakin tämä on tosi ihana! Toi kaulus näyttää hyvälle, kiva erilainen malli :). Ihan hyviä kuvia saa näköjään kännykälläkin, sulla on varmaan hyvä kamera kännyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ♡
   Mulla on tässä tosi hyvä etukamera verrattuna edelliseen kännykkään. :) Takakameralla tulee vielä parempia.

   Poista
  2. Kiitos Hanna ♡
   Mulla on tässä tosi hyvä etukamera verrattuna edelliseen kännykkään. :) Takakameralla tulee vielä parempia.

   Poista
 6. Ihana svetari, istuu sinulle tosi nätisti! Kaulus näyttää tosi hienolla juuri noin!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3