sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ufosta käyttövaatteeksi

Tämä mekkonen pyöri pitkään ufo-kasassa. Harjoittelin taannoin perhosmekkoa varten frillojen tekemistä, ja jotenkin siitä tuli vähän kummallinen. Helma liian pitkä ja veti painollaan miehustan ja vyötärön välistä saumaa alaspäin liikaa. Mutta näinpä päätin tarttua tuumasta toimeen. Tällä kertaa pelastukseksi riitti pätkäisy helmasta, mikä kevensi mekkoa sen verran, että helman saumakin tulee fiksuun kohtaan. Frillan toteutus ei ole kauneimmasta päästä, mutta kuka sitä remutessa katselee ;) 

Kaava oma, hieman käytin tytön olemassaolevaa H&M:n perhosfrillamekkoa apuna leikkelyyn. Mustahan on tullut eri hurja, kun leikon ihania kankaita tuosta noin vaan. En olisi vielä jokin aika sitten uskonut! Helmaan kokeilin ekaa kertaa rullapäärmettä. Simppeli ja kevyt vaihtoehto, tulen toistekin käyttämään. Helma pitäisi silittää suoraksi, vai onko teillä hyviä vinkkejä helman rullautumisen estämiseksi? 

Ihana Aurinkopeura-kangas Pehemiältä, resori muistaakseni ehkä Käpyseltä. Tämä oli niitä ensimmäisiä kokeilujani uudella  kantinkääntäjälläni. On se vaan eri vempele. <3

 Kuten kuvista saattaa huomata, meidän kesäloma on alkanut riehakkaasti (älkää välittäkö tuosta puunhalauskuvasta, se oli hetken huumaa). Jospa juhannuksen jälkeen saisi mökkeiltyä hieman, tarkkaan ei olla vielä mitään sovittu. Jos vaan maltan pysyä keikkatöistäni poissa sen tovin. ;) Koukuttavaa puuhaa, tuo kätilöiminen!

Miten teidän kesänne on alkanut? Onko selvät kesälomasuunnitelmat vai menettekö, minne tuuli kuljettaa?

4 kommenttia:

 1. Kaunis! Rullapäärme pitäisi itsekin opetella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! (Kännykkä meinasi että Hannaruuna.) Vielä on mullakin rullapäärmeen kanssa harjoiteltavaa, mutta oli ihanan helppo.

   Poista
 2. Nätti mekko (ja tyttö!) meidän kesä on aika kylmä. Neuletakki päällä täällä palelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos titti! :) Nämä kuvat otettiin lämpöisenä päivänä, tänään on kotonakin villasukat jalassa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. <3