tiistai 27. tammikuuta 2015

Ensimmäinen ruskamekko

Pikkupiltin ruskamekkokaava on ollut kova sana viime syksynä facebookin ompeluryhmissä. Tilasinpa siis minäkin sekä lasten että aikuisten kaavan. Ensimmäisen version tein tytölle koossa 122/128, pikkuruisin muokkauksin. Tytön pyynnöstä tein tunikamittaisen. Voi mielestäni hyvin käyttää farkkujen tai paksumpien leggareidenkin kanssa. Alkuun tarkoitukseni oli tehdä ylipitkät resorit, mutta sovittaessa ja resoreiden pituutta mallatessa katsoinkin, että 3/4-hihat näyttivät kivoilta, enkä sitten päässyt enää ajatuksesta yli. Voihan niihin resorit vielä lisätä jos siltä tuntuu. Tai tehdä toisen ruskamekon pitkähihaisena. ;)

                             

Kangashan on aivan ihanaa, Pikkupiltiltä sekin. Sweet candy -jerseytä, joka on ihanan jämäkkää ommeltavaa. Typsykkä itse sen valitsi kangashyllystä ja halusi siitä nimenomaan tunikan. Kuulemma herätti koulussakin ihastelua (tunikahan piti heti laittaa kouluun päälle, kuvissa vaatetta ei siis ole silitelty tai muutakaan, vaan suoraan koulun jälkeen kuvattu.)

   

Tämä on kivan väljä. Siinä on helppo riehua (ei mitenkään tavatonta meidän katraassa, riehuminen siis).

                     
Kukkuu!!Ehkä uskaltaudun itsellenikin ruskamekkoa kokeilemaan, vaikka kiloja onkin vielä raskauden jäljiltä pudotettavana useampi kappale.

2 kommenttia:

  1. Kaunis mekko ja ihanan innokkaat kuvat :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mulla on täällä yks pikkuinen tyttö, joka rakastaa olla mannekiinina. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3