perjantai 29. toukokuuta 2015

Se pienempi tutkimusmatkailija

Kovin kätevää, kun voi helposti hyödyntää isoveljen paidoista ylijääneitä palasia pikkuiselle. Tämä tuli vähän samalla idealla kuin samasta kankaasta isoveljelleen, aavistuksen kietaisumallisella hupulla. Kangas ja resorit siis Käpyseltä. Kaavana Soma (Ottobre 1/2013), hupun tähän tosiaan lisäsin, Best Palsista (Ottobre 4/2014) hieman mallia ottaen. Todella kiva kaava tämä Soma, tulee kesävaatteisiin käyttöön jatkossakin! Aina unohdan, etten oikein pidä Best palsin hupun muodosta. Silti tuuppaan sen joka paikkaan. Tähän tosin pussittava huppu sopii vallan mainiosti, jotenkin tutkimusmatkailijahenkinen. Piensin huppua reilulla kädellä alkuperäisestä ja nyt se on juuri sopivan kokoinen.


Tästä pikkaraisesta on aina vaan vaikeampi saada kuvia, jatkuvasti hirveä meno päällä. Nyt houkuttimena toimi siskon kännykkä. Kaveri osaa seistä jo hienosti tukea vasten, osannut jo useamman kuukauden. Silti kuvatessa laskeutui aina heti tyylikkääseen slaavikyykkyyn.Tänään on viimeinen virallinen vanhempainlomapäivä. En voi uskoa, että aika on mennyt näin nopeasti. Hurjaa, haikeaa. Milloin pienestä vauvastani kasvoi jokelteleva, konttaileva, tukea pitkin kävelevä ja jo ilman tukea seisomista harjoitteleva pojanalku? 

En oikein tiedä, mihin tämä kaikki aika on kadonnut. Onneksi on kesä. Onneksi laskeudun työelämään pikkuhiljaa, keikkaillen. Onneksi ei ole vielä kiire mihinkään. Silti tämä on jonkinmoinen rajapyykki. Onko tämä viimeinen kerta kun olen vauvan kanssa kotona, äitiyslomalla? Tässäkö se oli?Ja hei, vink vink! Kätsän löytää nykyään myös Facebookista. Käyhän tykkäilemässä! :)

2 kommenttia:

  1. Jotain tuollaista vaatetta pitäisi itsekin vauvalle väsätä, kivalta näyttää! Se kasvu on pienillä kyllä niin huimaa, että ei voi käsittää. Mukavaa, että voit aloittaa työt pehmeesti, keikkatyöt olisikin hyvä ratkaisu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Niinpä, tällä alalla ehdottomasti hyvää on se, että keikkatöitä useimmiten löytyy. Sopiva harrastus kotiäitiyden lomassa ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi. <3