tiistai 2. kesäkuuta 2015

Samistelumekkonen

Tein aiemmin itselleni Verson Puodin Pulmusta tunikan. Koska en ole koskaan päässyt tytön kanssa samistelemaan, teki ihan hirmuisesti mieli tehdä hänelle oma kesämekkonen samasta kankaasta.

Blogger ei nyt tee kuvien asettelun kanssa yhteistyötä, joten läiskäisen ne tähän sikin sokin. Tekstiä vähempi, tässä kolmen lapsen kaitsemisen ohella kun bloggailen. ;)

  Kaava omasta päästä keksitty ja saksittu vaan menemään. Pään- ja kädentiet huolittelin framilonin avulla. Tykkään tehdä leveän helmakäänteen, jotta helman nurja puoli ei käänny touhutessa esiin. 
Takaa painijaselkä, kuten omassanikin. Tämä toki pidempi kuin itselleni tehty versio, mekkomallinen. Legginsit on jotkin kauan kauan sitten ostetut, jotka yhä menevät rimppakintulle caprimittaisina.


Meillä on kesäloma alkanut hulinalla. Huhhei! Juuri hetki sitten isot sisarukset herättivät vauvan kesken päiväunien, kun ehdin istahtaa koneen äärelle. Onneksi sentään viihdyttävät vauvaa näpsäkästi, ovat ihan parhaita leikkikavereita pikkuisen mielestä. 

Pitkä kesä edessä, toivottavasti on aurinkoista niin voidaan olla ulkona mahdollisimman paljon! Pitkästä aikaa päästään kunnolla mökkeilemään juhannuksena, allekirjoittanut kun on ollut monet juhannukset töissä ja mieskin sattui saamaan vapaapäivät juhannukseksi. Seuraava yhteinen juhannus kahden vuorotyöläisen taloudessa seuraavan kerran joskus vuosien päästä.

Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?

6 kommenttia:

 1. Soma mekkonen <3

  Me mennään juhannuksena perinteisesti mökille. Miehen kanssa ollaan vietetty 12 juhannusta yhdessä ja joka ikinen niistä miehen vanhempien mökillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   No teillä on hyvin juhannussuunnitelmat selvillä! :)

   Poista
 2. Siinäpä tuli vahvistus mietteille. Leveämpi helmakäännös niin ei taitu touhutessa. Kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Kiva kuulla että näistä postauksista on hyötyä jollekin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. <3