sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Pientä keväistä ompelua

Olen muutamaan otteeseen kokeillut tehdä lapsille Noshin lippapipokaavasta pipoja. Joku on mennyt aina pieleen, ja lakeista on tullut ihan hävettävän rumia viritelmiä. Harjoittelu tekee mestarin, tai ainakin siedettävämpää jälkeä, ja vihdoin sain valmistettua käyttökelpoisen lippapipon. Luulen että osansa tekee pipojen väljä koko: lippa lurpattaa hassusti, jos myssy on muutoin liian iso. Kokeilenpa siis tehdä isosisaruksillekin koon pienemmät. Ulkoiluuvassa näkyvä tuubihuivi on alunperin keskimmäiselle tehty, mutta koska hän ei sitä käytä, otin vauvan kaulanlämmittimeksi ja kas - ihan passeli on. Kangas EurokankaastaLaitanpa tähän vielä kuvan äidistäni, jolle tein äitienpäivälahjaksi Verson puodin Paratiisin puutarha-jc:stä kietaisuhuivin. Äiti näki kankaan hyllyssäni jokin aika sitten ja rakastui siihen. Huivin saa kaksinkerroin kaulan ympäri, jolloin lämmittää enempi. Pitkänä toimii asusteena. 
Kuva äitini lähettämä kännykkäkuva.
2 kommenttia:

  1. Noshin lippapipoja olisi tarkoitus täälläkin kokeilla. Mitä laitoit lipan sisälle? Ostin silitettävää tukihuopaa nyt kokeiluun, ei pitäisi tulla taitoksia näkyviin. Äitisi näyttää tosi tyylikkäältä! Makeat lasit hällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sisälle EK:n silitettävää tukihuopaa, unohdinkin mainita. Vielä on lipan optimaalisen asemoinnin ja siistin sauman suhteen petrattavaa. Äiti kiittää!

      Poista

Kiitos kommentistasi. <3