maanantai 16. maaliskuuta 2015

Voihan kevät ja ompeloosi!

Siis ihan oikeasti, olen ommellut ihan hirmuisesti, vaikkei sitä 11 päivän blogitauosta arvaisikaan. Olen ommellut niin paljon, etten ole ehtinyt blogata, oma aika kun on niin rajattua luksusta.
Tämähän lähti liikkeelle siitä, että sain ikioman uuden ompelukoneen. Janome Sewist 625e. <3 

janome_625e_isokuva.jpg
Kuva: www.jovilco.fi

Voihan rakkaus, mikä masiina! Se ompelee jopa Prymin kaksoisneulalla hyppytikkiä tekemättä. Ainoat ongelmani koneen kanssa kahden viikon lähes päivittäisellä käytöllä ovat olleet täysin käyttäjälähtöisiä. 

Noniin, niihin ompeluksiin.
Pojalla on housuja hirmuisen vähän. No, kahdet tekemäni ovat vielä ehjät, mutta muutoin kaikki joko polvista rikki tai liian pienet. Sai itse valita materiaalin ja resorit. Halusi taas kerran Noshin velouria, siis sitä samaa, josta olen jo 2 housut tehnyt. Ne kahdet ei muuten ole menneet miksikään, vaikka normaalisti housut pysyvät ehjinä max 2kk. Hyvä Nosh! (Tähän se facen peukku, tarttis näihin blogeihinkin jotkut meepit tai hymiöt!)
Kaavana Mock Denim ob 4/14:sta. Taskut tuottivat päänvaivaa. En jaksanut silitellä tukikangasta taskunsuuhun, joten oma vikani että lörpöttävät. Poikaa se ei haittaa kuitenkaan, onneksi. Ompelukoneen koristeompeleita piti päästä kokeilemaan tuohon taskunsuuhun. :)
Kivasti sopii kallopallopaitaan tämä. Samanväriset resorit halusi poika. Kuten ilmeestä voi päätellä, mallinaolo ei ihan hirveästi nappaa. Pallopaita suoraan narulta silittämättä poimittu, pahoitteluni rypyistä taas. Jos joku ei vielä tiennyt, niin minä EN silitä. Se on yhtä ärsyttävimmistä hommista, mitä tiedän.

Ainiin, meinasi unohtua.
Leikkisät lastenvaatteet-blogissa on arvonta näistä iki-ihanista ruokalapuista. Voi kun vaan itse osaisi, upeita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. <3