torstai 26. maaliskuuta 2015

Imetysmekkonen (taas!)

Verson puodin Yhdessä-joustofrotee on sellainen aarre, johon ihastuin ensinäkemältä. Tai no ainakin heti, kun olin nähnyt siitä tehdyn vaatteen jossakin blogissa. Onnistuin hamstraamaan sitä viimeisiä metrejä itselleni. Leikatessa kädet tärisi ja hikeä pukkasi. Ja leikkasinhan vahingossa yhden kappaleen "vastakarvaan". Onneksi olen hamsteri ja kangasta riitti aivan mainiosti ja jäi vaikka olkaimettomaan tunikaan vielä. Hetki kyllä menee, ennen kuin uskallan jälleen koskea. Puuhakas pieni vaippapöksy asettaa omat haasteensa bloggaushommille.

Kaavapohjana tuttu ja turvallinen imetysruskamekko. Tällä kertaa liehuhelmalla, framilonhuolitellulla pääntiellä ja 3/4 hihoilla. Helma tulee hieman polvien yläpuolelle.


Omaan makuun pääntiestä olisi voinut tulla isompikin. En hoksannut lisätä väljyyttä joustofroteesta tehdessäni. Noshin jc, josta tein edellisen tunikani/mekkoni, oli kovin joustavaa. Tämä nyt sitten kinnaa rinnuksesta ja varsinkin kainaloista. Käytössä onneksi antaa periksi hieman, joten ihan käyttökelpoinen tästä silti tuli. 

Älkää välittäkö urposta ilmeestä. 

2 kommenttia:

  1. Tuo violetti kangas on vaan niin ihana! Kivan mallinen on tuo ruska, ehkä se pitää itsekin hommata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Sekä kangas että ruska. :) Yllättävän hyvin sopii monelle vartalotyypille. Tein miehen siskollekin siitä mekkosen (kuvia tulossa lähipivinä), ja istuu hänelle kuin nakutettu, vaikka ollaan erilaisia malliltamme. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi. <3