torstai 5. maaliskuuta 2015

Vaippoja jälleen

Pikkuihminen on sellainen vauhdilla kasvava tapaus. Vaippoja ei tunnu M-kokoa olevan tarpeeksi, joten pakko oli tehdä. Meillä käytetään eniten ihan taskuvaippoja, koska ne ovat helpoin kuivata.

Jo jonkin aikaa sitten tilasin Kangasunelmasta PUL-kangasta. Poistuva tuote ja tällä hetkellä erittäin edullista. Jo edelliset vaipat oli tätä samaista kangasta mutta eri värissä.
Kuivaliinakangas ja paksu tarra Myllymuksuilta, Ohut tarra on saituruuteni tulosta (vasemmanpuoleisessa vaipassa lärpäkkeissä) ja Menitasta. En halunnut tuhlata tuota paksua...
Kaava kaverilta saatu, ei hajuakaan, mikä. Omia muutoksia olen tehnyt ihan vähän. Ja päässä jo monta muutosta lisää.Tällä kertaa otin oppia viime kerran virheistä, ja tuloksena oli paljon parempia vaippoja. Vielä kun saisin uuden ompelukoneen, saattaisi tarrojenkin ompelu mennä jouhevammin. Tai sitten ei? Varsinkin koukkupuolta ommellessa kone teki helposti sykeröä alalangan puolelle. Ja kokolappu unohtui tuosta tarran alta. Haitanneeko tuo.

Vaipat ovat melkolailla samanlaisia, erilaisilla täytteillä jokainen kuvassa, joten näyttävät erikokoisilta ja -mallisilta.
Edellisistä poiketein tein kuminauhakujan myös taskun sisäpuolelle kuivaliinakankaaseen.


Peppupuolet.

Nakkasin keittopesuun kierrätysvaippakasan kanssa, jotta kankaan laminointi turpoaisi ja neulan tekemät reiät menisivät umpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. <3