sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Nosheilua


Rrrrakastan Noshia. Ompelupiireissä Noshin laadukkaat ja pehmoiset kankaat on olleet tunnettuja jo pitkään. Luomupuuvillaista, kotimaista suunnittelua, tuotanto EU:n sisällä (siis ei lapsityövoimaa nälkäpalkalla). Tehdaskin on suomalaisomistuksessa, vaikkakin Portugalissa.

Emännän etuuksien kiilto silmissä päätin pitää omat Nosh-kutsut ja tutustuttaa myös ei-ompelevat kaverit Noshin saloihin.

Koska olen tättähäärä, halusin leipoa kakun (no okei, täytän myös vuosia tässä lähiaikoina, ehkä osittain siksi myös).

Kakku on sama, minkä olen aiemmin tehnyt pikkuruisen ristiäisiin: 8 munan täytekakkupohja, ja sinne Kinuskikissan kinuski-vadelmatäyte. Kinuskivaahtoa tein kolminkertaisen annoksen (kahteen kerrokseen ja kakun päälle kaulintamassan alle. Maku sai jälleen kiitosta osakseen, varma nakki siis! Kaulintamassa Confettin vadelmanmakuista kaulintamassaa. Paljon paremman makuista kuin saman firman vaahtokarkinmakuinen tai sitten tavan sokerimassat. Sopi vielä hyvin vadelmaisen kakun kanssa.

Perhoset sokerimassasta, muotilla tehty ja kuivatettu muotoonsa folion päällä. Maalasin Confetista löytyvällä puuterimaisella värillä siniset ja muut värit on pensselöity ihan lähi K-marketista löytyneillä geeliväreillä (voi että, meidän yhden K:n marketissa on muuten huikea leivontahylly!).
Pitsi Confetin pitsiaineella tehty, pitsimuottia käyttäen. Meni vähän plörinäksi se.


.... Ja takaisin asiaan!


Noshilla on aivan ihana, iso lastenmallisto ilmestyneenä. Ja kankaat, voihan rakkaus!

TIIKERI, keltainen      PERHONEN, minttu

Kuviotrikoita lähti pätkät näitä tilaukseen. Ja lisäksi kelta-valkoraidallista joustofroteeta, josta tehtyyn shortsihaalariin ihastuin, mutta saituroin sen verran, että päätin tilata vain kankaan ja kokeilla samantyylistä räpellystä itse lähempänä kesää. Nyt kun yritin shortsipuvun kuvaa etsiä, en edes sitä löytänyt. Lienee siis vain kotimyynnissä?

Frotee raidat, keltainen/ vanilja   

Kankaiden lisäksi tilaukseen lähti raitaresoreita useampaa väriä (ne kun olivat alennuksessa), sekä salmiakkinauhaa pari metriä. Ai että, näistä tulee niin ihania vaatteita! (Tai siis tulee, ellen onnistu pilaamaan niitä jossain työvaiheessa. :D )Ulkona satoi vettä ja räntää, sisällä meillä oli kevät! Onnistuneet kutsut, vieraatkin olivat ilmeisen tykästyneitä vaatteisiin. Naistenmalliston ilmestymistä odotellessa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. <3