sunnuntai 6. joulukuuta 2015

SynttäriARVONTA! (Päättynyt.)

Blogini 1-vuotissynttärit tulivat ja menivät. Ensimmäinen postaukseni on päivätty 17.11.2014. Tuosta on blogi (ja ompelijantaitoni) tullut paljon, paljon eteenpäin. Virstanpylvästä täytyy juhlia (vaikkakin vähän myöhässä), ja mikäs sen oivempi tapa kuin järjestää arvonta. 

Monella ompelijalla on tietyt luottoputiikit, joista tulee tilattua usein. Käpynen on minulle ehdottomasti tällainen puoti, ja he lähtivätkin heti arpajaisiin mieluusti mukaan oikealla ompelijan herkkujoululahjalla. Arpajaisvoittona Käpynen siis tarjoaa 1m Megakisua ja 1m Miau & Mourria. Kaveriksi näille lähtee 50cm pala mustaa extraleveää luomuresoria. Kankaat ovat Käpysen omaa tuotantoa ja ovat digipainettua puuvilla-elastaanijerseytä. Ihanan pehmoista ja sileää. <3

Voit osallistua 1-3 arvalla näin:
-Sinun tulee kommentoida tähän alle hieman palautetta blogistani. Esimerkiksi mikä on lempipostauksesi, mitä kaipaisit lisää tai mikä on hyvää, missä parantamisen varaa?
-Lisäarvan saat jakamalla jomman kumman arvontakuvan (tai tähän liittyvän fb-päivityksen tai Ig-kuvani) joko somessa tai blogissasi.
-Lisäarvan saat myös olemalla lukijapaneelini jäsen Bloggerissa tai tykkää sivustani facebookissa.

Käyhän tykkäämässä myös Käpysen fb-sivusta!! :)


Jätäthän kommenttikenttään merkinnän, monella arvalla ja millä kombolla osallistut (voit siis esim antaa palautetta ja olla lukijapaneelini jäsen = 2 arpaa), sekä sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla on nimimerkki bloggerissa, riittää kun profiilissasi/blogissasi on sähköpostiosoite näkyvissä.

Arvonta alkaa Än, Yy, Tee, NYT! Osallistuminen päättyy 14.12.2015 klo 22.00, jotta paketti ehtii jouluksi perille. Ilmoitan voittajan tähän postaukseen, kommentin alle sekä otan myös henkilökohtaisesti yhteyttä häneen. Jos en saa voittajaa 48h kuluttua arvonnan suorittamisesta kiinni, arvon uuden voittajan.

ARPAONNEA!!

Edit. Voittajaksi random numerogeneraattori arpoi Hanna Fagerholmin. Onnea! :) 

81 kommenttia:

  1. Onnea 1-vuotiaalle :)
    Ihania ompeluksia! Kuvia olen ihastellut tuolla ompeluryhmässä, mutta blogiin eksyin nyt ensimmäistä kertaa ja liityin lukijaksi. Ohjeita olisi aina kiva lukea; joku itselle ihan itsestään selvä juttu voi tuoda toiselle valtavan ahaa-elämyksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siis kahdella arvalla mukana :)

      Poista
    2. Kiitos Marjo ja tervetuloa! :)
      Pari DIY-ohjetta on suunnitteilla, sen verran voin paljastaa, että toinen tulee uunista ulos tässä joulukuun aikana. ;) Kiitos kommenista!

      Poista
  2. Onnea vielä jälkikäteen :) Mie oon tykännyt siun omista vaatteista eniten, jumppavaatteet eniten muistissa! Ja tykkään siusta tyyppinä tosi kovin, kommenttisi ilahduttavat aina ❤️❤️ Kaksi arpaa!

    VastaaPoista
  3. Onnea Johanna. Tykkään aidoista ja iloisista kuvista aina. Eniten tykkään naisellisista vaatteista, joita teet itsellesi ja äidille :). Kaksi arpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka. <3 Pitää siis jatkaa samaa itsekästä ompelulijaa ja täydentää omaa kaappia entisestään ;)

      Poista
  4. Onnea blogillesi! Onpas ärhäkät kisut kankaissa. Ei ihan pikkulapselle kyllä. ;) Minusta blogisi on aito ja inhimillinen. Oon tykännyt lukea niitä kätilötekstejäkin. Eniten tykkään omista vaatepostauksistasi. Mukana kahdella arvalla. Tykkäsin fb:ssa. En muista seuraanko bloggerin kautta, mut mä en kyl muutenkaan seuraile blogeja yleensä sitä kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna!! On joo hurjat kisut. Sopii teinille tai aikuisellekin hyvin, ei ihan pikkulasten kuosi :) Kiitos sanoistasi. <3

      Poista
  5. Onnea 1-vuotiaalle <3 ihana blogi ja kuvat ja ihania vaatteita. Tykätty fb.ssa ja liityin lukijaksi.
    kaivolanmaki at saunalahti.fi

    VastaaPoista
  6. Onnea! :)
    Osallistun kolmelle. Lukija täällä ja instassa, jaettu blogissa :)
    Blogista huokuu aitous ja reippaus :D Ei pahaa sanaa sanottavana tällä seuraamishistorialla ;)
    mutkumiehaluun@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana että aitous välittyy, sitä mä yritänkin, olla oma itseni. <3

      Poista
  7. Onnittelut! Olen tykännyt elämänmakuisesta tekstistä ja aina niin kivoista vaatteista, joita teet. Urheiluvaatteet ovat nyt erityisesti mielessä, niissä oli säpinää :). Kätilön työstä on myös mielenkiintoista lukea. Kahdella arvalla mukana (lukijana bloggerin kautta). hannannamit@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! :) Elämänmakuisuuteen pyrinkin, tällaista tää on (plus ne lasten itkupotkuraivarit ja "mulla on maailman tyhmimmät vanhemmat" -jutut, jotka ei blogiin asti pääse, you know). :D Kiva kuulla, että kätilöpohdinnatkin ovat kiinnostaneet.

      Poista
  8. Blogiisi eksyin kun hain legginsi vinkkejä ja sitä myöten aloin seuraamaan tekemiäsi käsitöitä. Yhellä arvalla mukana ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli sitten hyvä eksyminen, etenkin mun kannaltani. Kiva kun aloit seuraamaan. :)

      Poista
  9. Vasta vähän aikaa olen sun blogia seuraillut, mutta tykästyin heti sun teksteihin ja blogin rentoon ilmapiiriin. Blogin nimi on myös aivan huippu! Itse tykkään lukea näitä vaatepostauksia kivojen kuvien kera, mutta myös kätilö-aiheiset tekstit ovat olleet kiva lisä..niitä lukisi kyllä enemmänkin:)

    Mukana kolmella arvalla. Olen lukijana myös bloggerin kautta ja pistän instagramissa kuvan jakoon :)

    ideh@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ideh ihanista kommenteista. <3 Yritän olla oma itseni blogissakin, enkä todellakaan ole mikään pönöttäjä. :) Kiva kuulla että kätilöjutut ovat myös kolahtaneet. Harkitsin jokusen tovin ennen kätilöpostauksia, että uskaltaako julkaista vaiko eikö. Sitten toisaalta, oma blogini ja omannäköiseni. Mulle kätilöys on tärkeää, se on jotain, mitä mä olen. Joten jatkossakin varmasti tulette kuulemaan niistä lisää, kun en hiljaakaan osaa olla. :)

      Poista
  10. Kahdella arvalla mukana. Käy niin kateeksi ihmisiä, jotka osaavat ompelukoneiden salat ja on niin ihna nähdä mitä kaikkea voikaan valmistua ♡ eniten kuitenki pidän kätilö-aiheisista kirjoituksista, niitä saisi olla vielä enemmän! Jenni.arteli@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jenni kommentista ja palautteesta <3 Kätilöaihetta siis varmaan vielä tulossa. Kiva kuulla, että nekin tekstit ovat johonkin iskeneet. :)

      Poista
  11. Jee Jee! 3 arvalla mukana. Mun suosikki on tuo pisara-tunika. Tykkään kattella nykyään enemmän aikuisten kuin lasten vaatteita siinä toivossa, että saisin inspiksen tehdä jotain taas itellenikin.

    VastaaPoista
  12. On tullut seurattua monia blogeja matkanvarrella ja tämä on yksi jota tulee seurattua säännöllisesti. Tykkään sun blogin sisällöstä, ompeluksissa sekä kirjoitustyylistä koska ne ovat sellaista aitoa, rentoa ja rehellistä elämää tekstein sekä kuvin. Lempparipostausta on vaikea sanoa..niitä on monta :-D Pidä vaan oma tyylisi :-) niin ja 3 arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna H ihanasta kommentista, kiva kun oot tullut säännölliseksi seuraajaksi. <3 Yritän olla oma itseni, ja tosi kiva kuulla että se näkyy. :)

      Poista
  13. Onnea!
    Olen ollut lukijanasi jo jonkin aikaa, ja nyt seuraan instassakin. Olen tykännyt erityisen paljon kuvistasi -kun on monta kuvaa ja joka kantilta, saa paljon paremman käsityksen vaatteesta, kuin jos olisi vain vaikka tasokuva tai peiliselfie..
    Eli kahdella arvalla mukaan arvontaan! Käpynen on minunkin lempparikauppa, onneksi sijaitsee vaan 15 kilsan päässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmariina! Yritän ottaa monipuolisia kuvia, nyt pimeään aikaan siihen tulee entistä enempi haastetta, kun ulkonakin on hämyistä melkein koko ajan. :D Ja voi vitsit, olispa noin lähellä.. <3 Nyt lähin taitaa olla Eurokangas ja sinnekin 20km!

      Poista
  14. No siis, mää vaan niin homona tykkään sun tyylistä sekä blogissa että ompelukoneella etten mä osaa oikeen muuta palautetta antaa :D Nyt on itellä ollu hävettävän vähän aikaa bloggailla - kirjoittaa tai lukea mutta jahka vuosi vaihtuu niin toivottavasti helpottaa. Läsäytän kuvan mun instaan jakoon ihan sata saletisti ja lukijanakin olen. Kolome arpaako siitä sitten saa :) Säpo on dobermami @ gmail.com (välit pois).

    VastaaPoista
  15. Tykkään runsaasta kuva määrästä.
    Paratiisin puutarha ja kultainen kero -mekot ovat ainakin olleet huikaisevan ihania!

    maimyx@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Blogi on ihan uusi tuttavuus. Kahdella arvalla mukaan. -rusetiina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätäthän sähköpostiosoitteesi vielä, kun olet anonyymi kommentoija :) tervetuloa!

      Poista
  17. Muutaman kerran olen selannut blogiasi, kivoja juttuja paljon :) 2 arpaa.

    VastaaPoista
  18. Olen satunnaisesti seurannut blogiasi harmaasta svetarista lähtien. Nyt selasin ompelujutut alusta saakka. Tykkään sun kuvista, niissä on sellaista aitoutta, mitä monissa blogeissa ei enää ole, vaan kuvat alkavat olla liian suunniteltuja ja käsiteltyjä. :) Arvonnassa mukana kahdella arvalla, tykkäsin myös facessa blogistasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! :) Yleensä meillä on niin kova meno päällä, että kovia asetteluja ja lavastuksia ei oikein saa vaikka yrittäiskin ;)

      Poista
  19. Kahdella arvalla mukana ja en osaa päättää mikä olisi minun lempipostaukseni, koska olet <3

    VastaaPoista
  20. Parasta blogissa on isot kuvat ja hyvä bonus on se, että tekstejä voi tavata englanniksikin. Hyvältä näyttävät ompeluksetkin. Antoisaa joulun odotusta.

    Ai niin, kahdella arvalla mukana

    VastaaPoista
  21. Mukana kahdella! Ompelusjuttujen kanssa mä tänne oon eksynyt, mutta kätilöpostaukset on erinomainen lisä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos kätilöpostauksetkin uppoaa, eikä ole ihan nounou :)

      Poista
  22. Miten muka pitäis pystyä valitsemaan yksi lemppari?!? :) Näistä viimeaikaisista tykkäsin siitä pisaratunikasta, se on niiiin kaunis <3 Tykkään muutenkin sun tyylistä ja ompeluksista ihan älyttömästi! Ihana, että pidät blogia <3 Ja kiitos kaikista ihanista kommenteistasi, ne on pelastaneet useamman päivän kuin tiedätkään! Mukana olen koko kolmikolla! Jakoon lähtee fb-sivullani. Ihanaa joulun odotusta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, se nyt oli sellainen ehdotus, kyllä risujakin sais antaa ;)
      Kiitos Hanna ihanista sanoista. Oikeasti. <3 <3 näitäkin kommentteja on niin ihana lukea, tulee todella hyvä mieli.<3 Ihanaa joulun odotusta sullekin. <3 ( laitetaas vielä muutama: <3 <3 <3 :D )

      Poista
    2. Onnea Hanna! Numerogeneraattori arpoi sinut voittajaksi! :) laitan sähköpostia :)

      Poista
  23. Onnea ykköselle!!!
    Kannatan myös kätilöpostauksia, vaikka ompelua täällä olenkin seurannut....
    Parhaimmistoon valitsen isotaskuisen tunikan, jota aion itsekin kokeilla. Oli ihana!!!!
    Yhdellä mukana..
    -H-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Humiela! :) Kiva kuulla, sekä kätilöpostauksista että tunikasta. Innolla odotan, mitä taiot. Käy sitten vinkkaamassa!!

      Poista
  24. Onnea synttäreiden johdosta!
    Useasti olen käynyt ihailemassa ja inspiroitumassa sivuillasi. Kuvasi on aina jotenkin niin vangitsevia! Ihania ompeluksia, tykkään tykkään tykkään!
    2 arvalla kokeilen onneani :)

    VastaaPoista
  25. Onnea 1 ja vähän päälle -vuotiaalle :) Kolmella arvalla mukaan! Ihanat, tutut kankaat <3
    Ensimmäistä kertaa tänne saavuin ja i´ll be back ;) Huomasin haahuilevani toista tuntia eli melko koukuttava. Kaksi sydämenasiaa kohtasi: ompelukset ja sinun ammatti. Näin seitsemän lapsen ja kahden enkelitytön äidille kätilö on ollut aika merkittävä tekijä elämäni suurimpien hetkien äärellä <3
    Terkuin: Anu e-mail: anu.sikstrom@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista, Anu! :) Kiva kun viihdyit täällä. Kätilön ammatissa ollaan herkän äärellä ja siksi tätä ammattia niin rakastankin. <3 <3

      Poista
  26. Onnittelut! Kolmella arvalla mukana. Blogissasi on hyvää raikas ulkoasu, tykkään värityksestä paljon, rauhoittava. Paljon kuvia ja sopivassa suhteessa tekstiä ja tekeleesi ovat aivan ihania, voi kunpa osaisi itsekin yhtä hyvin! kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Sun vaatteet on ihania! Voisin kuvitella samanlaisia päälleni, mutta mun ompelukone on pölyttynyt jo vuosia. Inspiraatio katosi jonnekin ruuhkavuosiin... :( Tällä hetkellä tyydyn vain katselemaan ja haaveilemaan.

    Kyllä se kun kerroit työstäsi oli koskettava hetki. Arvostan!

    Tykkäsin jo aiemmin facessa ja jaoin tämän siellä, nyt liityin lukijaksi täälläkin. Onko se nyt sitten kolme arpaa. :) sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sunday, tulipa taas hyvä mieli. ♡♡
      Eikun ompelukone esiin ja taitoja verestämään. Koukuttavaa, kun vauhtiin pääsee ;)

      Poista
  28. Ompeluksesi ovat valloittavia! Pidän myös selkeydestä, että vauva-asiat ja ompelukset on omien jaostojensa alla. Saa keskityttyä paremmin kulloiseenkin asiaan.

    3 arvalla mukana(kommentti, jako+tykkäys facessa).
    liisa . jarvinen ((@)) gmail . com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa kommentista! :) Toki kaikki julkaisut tulevat blogin etusivulle, mutta erikseen saa valita ylävalikosta, haluaako katsella ompelujuttuja vai kätilöjuttuja. :)

      Poista
  29. Blogisi ulkoasu on miellyttävä! Pidän tästä muutenkin :)
    Yhdellä mukaan
    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Minäkin tykkään blogisi ulkoasusta ja siitä että sisällössä on ripaus muutakin kuin ompelua. Olen facebookin kautta vieraillut täällä muutamia kertoja katselemassa kivoja vaatteita, mutta nyt selaillessani muitakin vanhoja postauksiasi, liityin myös lukijaksi.
    Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  31. Ihania ompeluksia! Oli hieno idea laittaa trikoopussilakanaan nepparit, jottei peitto karkaa! Näitähän voisi laittaa valmiisiinkin:)

    Ja kahdella arvalla mukana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! :) Sain vinkin kaveriltani, hän laittaa just kaikkiin valmislakanoihinkin nepparit. On niin ärsyttävää kun se peitto lähtee karkuun!

      Poista
  32. Kolmella arvalla mukana! Tykkään kovasti blogisi jutuista. Teet upeaa työtä ja vapaa-ajalla hienoja ompeluksia. Varmasti seuraan jatkossakin blogiasi!

    VastaaPoista
  33. Onnittelut synttäreistä:) Jos ehtisin lukea enemmän muiden blogeja, lukisin sun blogia säännöllisesti. Suosikit on nää kätilöjutut ja sitten viimeisimpänä tulee mieleen Noshin bikerhousu-postaus, josta inspiroiduin. Seuraan sua facessa, joten eikö silloin kaksi arpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sinikka! :) Kiva kuulla että kätilöjututkin uppoaa. Pitkään mietin, sotkenko niitä ompelublogiin. Jep, 2 arpaa.:)

      Poista
  34. Onnea blogille!
    3 arvalla mukaan arvontaan.
    Selailin blogiasi ja tykkäsin erityisesti postauksesta "Olen kätilö- ja ylpeä siitä" näin sairaanhoitajana ihan samoja aatoksia, kun tuli ilmi leikkaukset. Käsittämätöntä. Mutta kaiken kaikkiaan ihania ompeluksia ja mukava blogi, jota tulen ehdottomasti seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤ Eikö olekin käsittämätöntä? Muutoin kun ei saa ääntä kuuluviin, tätä kautta saan ainakin kälkätettyä mielipiteitäni ulos ;)

      Poista
  35. Onnea. Kuvat kauniita ja ompeleet ihania. Yhdellä mää olen mukana . Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Pidän kaikista kangasesittelyistä,hyvää on iloinen elämän asenne.Liityin fb-lukijaksi ja jaoin arvonta postauksen=2 arpaa. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että Sanna, arvonta päättyi toissapäivänä. Todella tervetullut olet lukijaksi ♡♡

      Poista

Kiitos kommentistasi. <3