tiistai 15. marraskuuta 2016

Lahjoja miehille


 Noin vuosi sitten ostin tämän Verson Puodin Hauki-kankaan ihan vaan isääni ja veljeäni ajatellen. Kummatkin ovat kovia kalamiehiä ja meidän Saimaan-mökin vesistä saaliiksi saa hyvällä kalaonnella joko haukia tai kuhaa. Kankaan ihana kalevalainen henki on samalla tyylikäs ja trendikäs. Ihana.



Veljelläni sattui olemaan synttärit isänpäivänä, joten ompelin mieheni H&M-paitaa mukaillen pitkähihaisen paidan hänelle lahjaksi. Mittoja ei ollut, mutta tuli kuulkaa niin passeli, että oikein hämmästelin. Koko lienee L, veli tykkää väljästä.

Isä sitten sai tuubihuivin ja pipon, jossa on joustocollaria vuorina. Niistäkin tuli ihan just passelit! Tuuri oli matkassa.

PS. Pimeiden ja rakeisten kuvien aika on jälleen koittanut. Järkkärin laturia ei ole vieläkään löytynyt. Aurinko pilkahtaa joskus päivällä käväisten, sisällä on kelmeää ja pimeää. Koittakaa kestää huonolaatuisia kuvia!

5 kommenttia:

  1. Kivat lahjat! Mulla olis blogissa sulle tunnustus :) http://unelmallinen.blogspot.fi/2016/11/makeaa-violettia-ja-blogger-recognition.html

    VastaaPoista
  2. Mainiot lahjat! Minustakin tuo kuosi on kiva erityisesti tuon kalevalaisen hengen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) oon tosi vähän ommellut miestenvaatteita, niin tuo paita jänskätti. Onneksi onnistui kuitenkin.
      Tykkään näistä kuoseista, jossa kuvio ei heti hyppää silmille, vaan sitä pitää vähän tutkia :)

      Poista
  3. Hienot lahjat! Tuota kuosista tykkään minäkin kovasti. Siinä on jotain tosi kiehtovaa:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3