torstai 17. marraskuuta 2016

Omat lemppariompeluni

DIY Storiesin Paulina haastoi minut jo elokuussa Rakkaudella tehty, ylpeydellä pidetty -haasteeseen. Muutaman kuukauden myöhässä vihdoin sain vastauksen valmiiksi. Nämä ovat vuoden aikana tekemistäni ne aivan lemppareimmat työt itselleni:
1. KUKKAMEKKO


Kerrasta ehdottomasti lemppariksi. Rento, mutta kuitenkin siisti. Taidan tehdä toisen melkein samanlaisen pitkähihaisena talveksi, siihen laitan kuminauhakiristyksen hieman alemmas. Kangas on myös aika hitsin ihana. <3
 2. PIKKUMUSTA


Pikkumusta sopii milloin vain, missä vain. Varsinkin, jos se on joustocollarista. Käytän farkkujen tai paksujen leggareiden kanssa. Iltamenoihin menee mitä mainioimmin korkkareilla ja sukkiksilla.
3. HÖLTTÄNÄHölttänäkin on sellainen jokapaikan vaate. Vaikka olisi muutama ekstrakilo kertynyt vyötärölle tai muuten vaan haluaa olla rennosti, hölttänä on aina hyvä. Itse malli ei kovin pue minua: harteikkaana ja rintavana, näytän isolta laatikolta. Silti vain hölttänä lentää niskaan melkein useammin kuin mikään muu vaate. Se on vaan niin mukava.
4. BIKERITLämpöisestä ja superjoustavasta urheilukankaasta tehdyt bikerit menee ihan minkä tahansa yläosan kanssa. Koska ovat vähän housumaiset, eikä lainkaan läpikuultavat, voi ne pukea lyhyemmänkin tai vaikka polven yläpuolelle ulottuvan tunikan kanssa. Yksinkertainen väri antaa paljon vapautta yhdistelyjen suhteen.


Viimeisimpänä vaan ei lainkaan vähäisimpänä; lakanat. Marimekon tasaraidasta tehdyt unelmanpehmeät trikoolakanat. Tämä kyseinen väri ei kuulu meille, vaan meni lahjaksi viime jouluna. Omasta väristä ei ollut kuin huonoja kuvia, viikattuna. Idean ymmärtänette. Voin suositella kaikille trikoolakanoiden kokeilemista. Mummukin soittelee aina kun vaihtavat mun tekemät lakanat vuoteeseen ja muistaa kehua, kuinka ihanan pehmeät ne onkaan. <3 (PSST..! Tutoriaali täällä.)Haastan Unelmallisen ja Villa & Villan naiset!
Haasteeseen voi osallistua myös somessa häshtägillä #ylpeydelläpidetty.

8 kommenttia:

 1. Hihii, kiva kun osallistuit! :D Tykkään näistä kaikista, ihania ja ottaisin mieluusti omaankin kaappiini! :)

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi tää on just haaste mihin oon halunnut osallistua :) Kiitos! Ei ihme, että nämä on päätynyt sun suosikeiksi, kivan ja mukavan näköisiä :)

  VastaaPoista
 3. Omatekemä vaan on parhaita! Ihania ompeluksia nämä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Niin se on, omatekemissä on se tunnearvokin niin erilainen.

   Poista

Kiitos kommentistasi. <3