maanantai 17. marraskuuta 2014

Uuden alku

Päätin, että on aika perustaa uusi blogi vanhaa jatkamaan.
Edellisen aikana opiskelin kätilöksi ja blogi kertoi paljon senhetkisestä elämästä ja käsitöistäkin toki.
Tässä välissä olen valmistunut, tehnyt vuoden verran synnytyshommia ja perhettäkin ilostuttaa uutukainen vauveli, joka elokuun lopussa syntyi vesialtaaseen Jorvissa, omiin käsiini, kätilöystäväiseni ollessa turvallisesti läsnä. <3

Taustani käsitöiden suhteen on varmaan kovinkin tyypillinen. Koulussa olin aivan surkea, mummo teki villasukat loppuun kun oma näpertelyni oli säälittävää räpeltämistä itkun kera. Yläasteen käsityöt suoritettuani joten kuten kunnialla (?) läpi, päätin etten enää koskekaan kutimiin saatika ompelukoneeseen. Keskimmäisen lapsen synnyttyä jossain hormonihuuruissa varmaan hankin ompelukoneen, tein kestovaippoja yms. ja harjoittelin kutomistakin. AMK:ssa sitten tulikin paljon kudottua oppituntien aikana (kätilöiden tapa kuulemma, aina pitää käsillä näpertää jotakin jotta mieli pysyy virkeänä).

Uuden lapsen ja kaikkien ihanien blogeissa näkemieni lastenvaatteiden myötä innostus ompeluun nosti taas päätään pitkän tauon jälkeen. Ja sitten meni hermot saumojen huolitteluun ompelukoneella ja piti saumurikin hankkia. Kaikista ihanista kankaista puhumattakaan. Surrur, surisee saumuri ja kehrää kauniisti aina kun jostain saan varastettua hetken aikaa. :)

Alla joitakin töitä tässä viimeajoilta: bandabody, ristiäiskakku, haalari, olopuku , babynest, pöksyt, leggarit ja pipo- ja kauluritehtailua, pojan synttärikakku kesältä... Niin ja rakas Juki MO-654DE:ni ;)
Vaatteet lähes kaikki enemmän tai vähän vähemmän Ottobren kaavoilla tehty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. <3