keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Pieni seepramiesTänään pikkukaveri nukkui ruhtinaallisesti yli 2 tunnin päikkärit ja äiti päristeli menemään valmiiksi bodyn, josta oli jopa yksi olkasauma saumuroitu toissapäivänä. Muksu heräsi vasta kun kiinnitin neppareita. Ja hihhei, ensimmäinen työ, jota ei ole missään vaiheessa tarvinnut purkaa! (Paitsi noh, neppari meni vinoon ja piti irroittaa, mutta yhtäkään saumaa en ole purkanut.) Toki joku tarkempi olisi varmaan jonkun hionut paremmaksi mutta äsh, mitä väliä.

Jälleen valitan kuvien huonoa laatua. Joko kaikki olivat tärähtäneitä tai salaman pilaamia. Tai sitten muksulla silmät selällään tahi kokonaan kiinni. Normaalilla huonevalolla ei tunnu saavan hyviä kuvia sitten millään. Malli on Sausage Dog Ottobre 4/14:sta, omin pikku muokkauksin, kuinkas muutenkaan. Seepratrikoo Noshilta tilattu. Olin kuolannut tuota seeprakangasta pitkään ja sitten se tupsahti aleen. Ei mennyt montaa minuuttia kun kangas (ja pari muutakin) oli ostoskorissa. Sen jälkeen se onkin lojunut kaapissa, kun en ole uskaltanut koskea (lue: pilata sitä). Vielä on reilulti jäljellä, tilasin nimittän saman tien 2 metriä.


 


Koko on reilulla kädellä leikattu 62, pituus 68 ja rapiat päälle. Tarkoituksella taaskin väljää, tulevia kuukausia ajatellen. Nyt ei ihan heti vaatteista nimittäin ole pulaa ja poika kasvaa hurjaa vauhtia.
Taisin jopa ensimmäistä kertaa onnistua melko hyvin resoreissa yhdeltä istumalta, yleensä ne on saanut purkaa ja tehdä uudestaan ainakin kertaalleen jonkun pätkän.Jos joku eksyypi tänne lukemaan, kommenttia saa myös jättää :) Ihan mukava tietää, onko tämä ihan yksinpuhelua vai seuraako joku jopa. :D

Luulenpa etten viikonloppuna ehdi ihan hirveästi ompelemaan. Seuraavaksi kylläkin luvassa toista Noshin kangasta. :)

5 kommenttia:

 1. Upea body!
  :) esipesetkö sä kankaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Esipesen aina. En lähde ottamaan sitä riskiä että joku menee ekassa pesussa ihan pilalle. :)

   Poista
  2. Niin ja siis resorit esipesen myös, varmuuden vuoksi. Nyt pesin yhden verhoilukankaankin, en tiedä oliko virhe, koska siinä oli joku vettähylkivä pinnoite. On tulossa sitterin päälliseksi, halusin kuitenkin pestä, että enimmät kemikaalit lähtee.

   Poista
 2. Apua, kuinka suoraa tikkiä kantissa! En kyllä kehtaa omia kanttejani kovin läheltä kuvata :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli joku flow-tilan liitännäisseuraamus, tuo suora tikki. Ei todellakaan tapaistani! Siksi siitä oli saatava todistusaineistoa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. <3