maanantai 2. marraskuuta 2015

Pieniä hyvänmielenlahjoja ja ARVONTA!

Pientä mukavaa puuhastelua. Kivaa ja nopeaa. Juuri täydellisiä lahjoja synttärisankareille. :) Instagramissa minua seuraavat ovatkin nämä jo nähneet, mutta laitanpa tänne myös.
Anopille syntymäpäivälahjaksi surautin omasta päästäni tällaisen meikkipussukan Marimekon Ahkeraliisasta (aivan mun rakkauskangas!). Vuorina Eurokankaan jotakin tekokuituista vesiväripallurakangasta. Vetskaria ei ollut sopivan mittaista, niin laitoin tuon pitsivetskan. Hmm. Less is more? Ehkä vähän liikaa mun makuun, mutta uusi omistaja vaikutti tyytyväiseltä. :)

Kuva otettu anoppilassa, kun tuli tuon ompelun kanssa vähän kiire (kuten aina). Ollapa vitivalkoiset puulattiat. Saisin niin ihania kuvia tuota vasten! Ehkä jatkossa tuon pokkana kuvauskamppeet anoppilaan. :D

Tyttären kaverin synttäreille piti jotakin tehdä (kiireellä, kuinkas muutenkaan). Lempiväri oli (kuulemma) kirkkaan oranssi. Hikeä pukkasi, mutta löysin hyllystäni tämän Käpysen poltetun oranssin jerseyn framilonilla rypytettyä pipoa varten ja siihen melkein justiinsa sopivan Marimekon raitapuuvillan kietaisuhuiviksi. Pipon kaavanmuokkaus Mallikelposelta, tosin vapaalla kädellä piirretty noin suurinpiirtein sinnepäin. Tätä kirkkaammaksi en enää pääse!

Ihastuin tähän ryppypipohommaan. Helppoa, nättiä, nopeaa. Miksen aiemmin ole lähtenyt näitä tekemään? En tiedä, miksi picmonkey tekee kollaasia tehdessä kuvista epätarkkoja. Jos jollain on tähän vinkkiä, otan neuvoja vastaan!

JA SITTEN ARVONTAAN! Tänään kuulin ilokseni, että saan blogipassin Kädentaitomessuille Helsingin messukeskukseen (6.-8.11.). Ensimmäinen laatuaan minulle. Ai että kun olen innoissani! Muutoinkin nuo messut houkuttivat, joten tämä oli ihan huippujuttu.

Oman passini lisäksi sain kaksi lippua arvottavaksiMeidän viikonlopussa on Kädentaitomessujen lisäksi ELMA maaseutumessut, Metsämessut, Lemmikki (la-su) ja OutletExpo. Lippu oikeuttaa näihin kaikkiin. Nyt siis mahdollisuus voittaa liput sinulle ja kaverillesi! Arvon siis yhden voittajan, jolle kumpikin lippu menee.

Osallistut arvontaan kommentoimalla alle ja lisäämällä sähköpostiosoitteesi, ellei se blogiprofiilissasi ole näkyvissä. HUOM! Arvonta on lukijoilleni täällä bloggerissa ja/tai facebookissa / Bloglovinissa / Blogipolussa. Seuraajaksi voi liittyä myös arvonta-aikana. Ilmoitathan kommentissasi, mitä kautta blogiani seuraat.

Arvon voittajat tasan vuorokauden kuluttua, eli to 3.11. klo 23.30 (varsinainen pika-arvonta siis!) ja otan voittajaan yhteyttä samantien. Olettehan siis haukkana sähköpostienne äärellä ;)


MUOKS: Voittaja on arvottu, se on Anne / Elämäni sanoina. Onnea Anne ja kiitos kaikille osallistujille! :) Voin sanoa, että tästä ja/tai ensi kuusta on tulossa mielenkiintoinen, pysykää kuulolla, vaikkei onni olisikaan teitä tällä kertaa potkaissut ;)



As some of my followers on Instagram has noticed, I've been busy with birthday presents. This kind of handicraft is quick, fun and easy to make. And hopefully nice to be given to. :)

The blue make-up bag is for my mother-in-law. Fabric is Marimekko's Ahkeraliisa, one of my alltime favourites. <3 Lining is some man-made fiber from Eurokangas. I didn't have a zipper of a right size, so I used a lacy one. Too much or what do you think? My mother-in-law seemed pleased, though. :)

The orange beanie and stripy tube scarf is for my daughter's friend. She told her favourite colour was bright orange. This is as bright I can go! Thankfully I found some orange jersey on my cupboard (from Käpynen) and stripy cotton tricot from Marimekko. The wrinkle in the beanie is made with framilon. You can find a pattern alteration from Mallikelpoinen.

I also have a lottery for my readers: 2 tickets to a handcraft fare at Messukeskus, Helsinki 6.-8.11.2015. To participate, you need to comment below and leave your e-mail address for contact. You also need to be my reader here or on facebook (and also physically in Finland at the time of the fair ;). 

Lottery starts NOW and ends 3.11. at 23.30pm. I'll contact the winner and post the nickname here and on my facebook page.

Edit: we have a winner, Anne / Elämäni sanoina. Congrats!

24 kommenttia:

  1. En osallistu arvontaan koska en pääsisi kuitenkaan tulemaan :/ mutta tuo meikkipussukka on aivan ihana! Tuo pitsi vetska juuri erottaa sen kaupassa myytävistä vastaavanlaisista :)

    VastaaPoista
  2. Mukana! Voi kun osuis voitto kohalle niin ei tartteis enää miettiä mennäkö messuille vai ei :D Itse seurailen blogiasi Bloglovinin kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea arvontaan! :) Joo, pitääkin laittaa tuonne ylös nämä muutkin seuraamismahdollisuudet. :)

      Poista
    2. Hihhei, Anne! Onni potkaisi ja voitit liput. Laittelin sähköpostia! :)

      Poista
  3. Seuraan Facebookissa ja Bloggerissa :)

    VastaaPoista
  4. Mukana ja seuraan facebookissa :)
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Mukana ja täällä seuraan ♡
    nede93@windowslive.com

    VastaaPoista
  6. Hei ihana blogi! Miten en oo aikasemmin törmännyt. :)

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa myös! Täällä seuraan ja voisinoa Facebookissakin köydä klikkaamassa! :-) silja_rantala@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Mukaan arvontaan! Täällä bloggerissa seurailen :)

    VastaaPoista
  9. Tahtoo kässämessuille. Nyt vaan rahatilanne heikko joten onnea mulle. Ihana blogi sinulla
    janttu38@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Ihana pussukka ja hieno pipo!
    Teetkö töitä tilauksesta? Tollanen pipo vois olla tosi kiva...
    Facebookin kautta välillä seurailen
    Osallistun arvontaan.
    ann

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pysty kirjoittamaan tähän sähköpostiosoitetta... Tämä ei jotenkin ota sitä...
      anni

      Poista
    2. Jätäthän Anonyymi myös sähköpostiosoitteen mahdollista yhteydenottoa varten :)

      Poista
    3. Niin ja Anni, kiitos kovasti! :) en tee tilauksesta, ihan kotiporukoille ja lahjaksi vaan. Samantyylisiä pipoja voi varmaan löytää esim facebookin käsityökirppikseltä tai Käsityökorttelista.

      Poista
  11. Uusi lukija mukana arvonnassa. Ihana blogi sinulla! mari.n@tintti.net

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3