keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Lisää karkkia


Ai että tuo Pikkupiltin karkkikangas on ihanaa! Pyöräytin siitä myös pikkuruisimmalle bodyn. Kokeilin ob 6/2012 kehuttua Kisuliini-kaavaa, koko on 68-74 välistä.
Kisuliini on selkeästi pienempi malli kuin Sausage dog, josta olen aiemmat bodyt tehnyt (näemmä olen vain yhden blogannut). Sausage dogissa saa käyttää yhtä pienempää kokoa kuin itse muksu on, tämä taas tuntuu olevan justiinsa kokonsa mukainen.


Olin kuullut pelotteluja, että pääntie on sitten tosi kapoinen, joten levensin sitä aavistuksen. Jokin meni kanttauksessa mönkään, vaikka laskelmat pitikin paikkansa ja nyt tuo lörpöttää.Venytin varmaan liikaa kaksoisneulalla ommellessani. Tekisi mieli purkaa ja tehdä uusiksi, jää häiritsemään. Vai? Meneekö se tuollaisenaan, pistääkö silmään pahasti?

Näemmä pienet puklutkin jo koristeena. :)

En ole oikein väri-iloittelija (vaikka nämäkin mieltymykset tulevat selkeästi kausissa). Niinpä yhdistin muutoin niin värikkääseen kuosiin ihan vaan mustan resorin. Raidallinen olisi saanut silmät ristiin ja päänsäryn aikaiseksi, turkoosia ei ollut. Kuukauden päästä, 6-kuisena, aletaan viimeistään kiinteitä maistelemaan ja valkoiset resorit on sitten ihan nounou.

Vauvaa on hirmuisen vaikea kuvata kun hyörii ja pyörii niin vikkelään. Suurin osa kuvista taas tärähtäneitä ja värähtäneitä. Kaiken lisäksi pikkukaveri on ihan kohta oppimassa ryömimään! Nytkin pääsi puoli metriä eteenpäin omalla mittarimatotyylillään.
Jos joku arpoo nepparipihtien hankkimisen kanssa, niin voin sanoa: hyvä ihminen, säästä hermojasi ja osta! En ole pienessä mielessänikään osannut kuvitella, että neppareiden laittaminen voisi olla näin helppoa. Ehen. Etsitään kohta, asetetaan pihdit paikoilleen, puristus ja valmis. Ei kipeitä sormenpäitä, ei kamalaa paukutusta, ei mitään. En käsitä, miksi ostin Prymin nepparipihdit vasta nyt. Olen kuitenkin iloinen, että omistan ne nyt. Kummasti neppareiden laittaminen ei olekaan enää se inhokkipuuha..


9 kommenttia:

 1. Ihana body! Seuraavan kerran kun tilaan jotain kangasta, täytyy tilata tuota karkkia. Oon siitä haaveillu jo kauan eikä se jätä mua rauhaan! 😃
  Ja Prymin pihtiä liputan minäkin, kerrassaan huippu-keksintö!

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Juu, kyllä sitä ihminen voi olla jääräpää, ei muka raaski 10-15€ laittaa pihteihin ja sitten raahaa kankaita kotiin selkä vääränä :D

  VastaaPoista
 3. Samaa kangasta samaan tarkoitukseen odottaa kaapissa :D
  Kunhan teen parit tilkkuharjoituskappaleet ja saan kaavan mieleiseksi :)

  ihana karkki pikkuruinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla muuten kesti myös noiden pihtien ostossa pitkäään.
   Nyt hommasin ja sehän kävi helposti, nopeasti ja HILJAISESTI! :D

   Poista
  2. En osaa tehdä harjoituskappaleita, paitsi ehkä omaa tunikaa kokeilen eka halpakankaalla, liian suuri kangashukka jos semmonen menee pieleen :D
   Tätäkin kaavaa olis voinut kokeilla, hihat ehkä turhan leveät ja reisiaukot (vai mitkänenytolikaan) on turhan leveät, vaikka niitä muka kavensin. No, seuraavaan sitten :)

   Kyllä, hiljaiset, ihanat pihdit!!! Naapurit varmaan kiittivät kun tein liukuhihnalta bodyn jatkokappaleita: 6 nepparia yhteensä kuhunkin. Niihin 9,7mm neppareita kun ei noilla pihdeillä saa. :D

   Poista
 4. Ihana! Voih, miksen ole tajunnut että tuosta kankaasta saa noin ihanan herkkubodyn.. Monesti on han eri kun näkee kuosin vaatteessa kuin siinä pienessä ruudussa nettikaupassa. Tykkään kyllä karkkikuosista siinäkin mutta kiva nähdä vaatteessa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :)
  Munkin on jotenkin vaikea nähdä kankaat valmiina vaatteina pelkän tuotekuvan perusteella, joten kivojen kuosien kohdalla googeloin ja katselen, miltä ne vaatteina näyttää. Samalla saa kuvioiden koot hyvin oikeaan mittasuhteeseen. :)

  VastaaPoista
 6. Joo tuo kuvioiden koko siinä kyllä eniten hämää, useimmiten on paljon suurempi kuin luulisi pikkukuvan perusteella. Ja kiva sekin on aina nähdä, että mitä muut ompelee niistäkin kankaista mistä itsekin tehnyt jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja joskus se kuvio onkin paljon pienempi kuin mitä on kuvitellut.
   Ja saa hyviä vaateideoita just sille kyseiselle kankaalle, ja sitten toisaalta näkee, minkä tyyppinen ei omasta mielestä sovi juuri sen kankaan kanssa. Oon semmonen googeloija kaiken suhteen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. <3