torstai 13. lokakuuta 2016

Uusia kokeiluja

Syksy se on tullut, ahh. Ruska. Kuulaat päivät. Olen sellainen ihminen, että nautin (ainakin aluksi) jokaisesta vuodenajasta - niin pitkään, kun ei sada jatkuvalla syötöllä tai ole kamalat loskakelit. :D

Kamalan pitkä tauko ollut nyt postauksissa, ihan kuin ompelussakin. Aikaa vain ei meinaa löytyä ja ompelujumikin on vaivannut. Nyt ollaan vielä asuntoasioita puuhaamassa, mikä vie ihan älyttömän paljon aikaa ja voimavaroja. Enpä olisi voinutkaan kuvitella, että talon etsintä on näin vaikeaa! Väkisinkin tiirailee toisten talojen sokkeleita yms aina ohi mennessään - ihan hirveää!

No, josko päästäisiin aiheeseen, ompeluun.


Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin on kyllä ihana kaavakirja. Löytäisin sieltä vaikka ja mitä ommeltavaa, jos vain olisi enempi aikaa. Tämä Kahden-huppari tuubikauluksella on sieltä kans. Omat kolmiot alikeompelin tuohon etumukseen ja lisäsin taskun kännykälle ynnä muulle pikkupoikien jemmatavaroille. Poika kyllä kyseli, että miksi ihmeessä mun piti kolmioita tehdä - mä nyt yritin saada jotain katu-uskottavuutta ja abstraktia tuohon - simppelin kuvion, joka ei ole liian lapsellinen koulupojalle.

Joustocollege on väriltään jäänsinistä (tai ihan vauvasinistä) Käpyseltä. Ihanan pehmeää ja joustavaa. Kauluksen vuori ja alikeompelukangas on EK:n farkkucollegea, siitä tein myös nuo nyörin sirkkojen taustat. Nyörit on pojan vanhoista shortseista varastettu :D

Vähän olisin voinut isomman tehdä, jotta ois leveyssuunnassa enempi varaa, saisi paksumpaa alle. Nämä mallit taitaa olla aika kapoisia noin ylipäätään.


Ainiin!! Ja vinkvink! Huomenna 14.10. käydään Facebookissa ommeltujen vaatteiden ym käsityöhommeleiden huutokauppaa Roosanauhan hyväksi. Itse en tällä kertaa ehtinyt ompelemaan, mutta hophop, sinne huomenna klo 10-22 huutamaan. :) Klikkaa itsesi siis Saumanvaran sydämestä -ryhmään!


5 kommenttia:

 1. Hieno huppari! Ja kolmiot sopivat oikein hyvin koululaiselle. Lapset kyllä ovat välillä eri mieltä meidän kanssamme. :) Itsellä myös sama kaava piirrettynä niin katsotaan koska saa työn alle sen. Onnea myös talon etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin mielestä on aika universaali kuvio. :)
   Tää oli kiva kaava, joten suosittelen!
   Kiitos tsempeistä. Itseasiassa talo löytyi jo ja hinnasta päästiub sopuun, me muutetaan ekaan omaan kotiin!! ♡

   Poista
  2. Päästiin sopuun. :D kännyllä kirjottaminen...

   Poista
 2. Wau, katu-uskottava ja hieno huppari! Noi kolmiot sopii mainiosti siihen. Onnea uudesta kodista <3!

  VastaaPoista
 3. Huppari on tosi cool:) hienot alikeompeleet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3