perjantai 6. toukokuuta 2016

Tulppaanihame (se ensimmäinen)

Eikö olekin ehkä edistystä, kun kuukauden tauon sijaan edelliseen postaukseen on vain 3 viikkoa? ;)
Rauhallinen postaustahti saattaa pysyä jatkossakin - tosin nyt olen jo ommellut muutaman vaatteen varastoon, ehkä saan otettua kuvatkin julkaisua varten. :) Tämä tosiaan on ensimmäinen tulppaanihameeni, ennen tulppaanimekkoa tehty. Kaavana vanha leikelty hameeni, muokkailtu hieman. Vaikka tämä on ihan kelpo vaate, huomaa kyllä, että on ensimmäinen. Laskokset ovat liian pienet ja väärään suuntaan: kuviollisessa kankaassa ei oikein pääse esille. Hameessa itsessään aavistuksen liian vähän väljyyttä ja vyötärökaitalekin alkaa ehkä hieman liian matalalta ja tulee tosi korkealle. Helmakaitale taas jää vähän lerpattamaan heti käytössä, vaikka alkuun olisikin napakka (tätä on jo yksi päivä käytetty näitä kuvia ottaessa). Ihanaa kun kesä on tekemässä tuloaan. Kesävaatteita ja muuta mukavaa luvassa. <3 Huomenna alkaa pienimuotoinen hyvänmielen kampanja useamman blogin kesken, joten pysy kuulolla ja seuraa somea!

Ihana Ruusutarha-kangas Pehemiältä. <3

17 kommenttia:

 1. Hurmaava hame taskuineen! Kuvien perusteella tykkään noista laskoksista, vaikka ne eivät niin kankaan kuvioista erotukaan ja ovat väärään suuntaan. Ne tekee mun mielestä hameen muodosta mielenkiintoisen just hyvällä tavalla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! <3 Laskokset ovat onneksi tässä senverran pienet, etteivät erotu liikaa. Eikä se niin häiritse muakaan se väärä suunta :)

   Poista
 2. siis todella ihana <3 Mun tekis mieli tehdä itselleni kanssa joku vähän saman tyyppinen, nyt olen vain kesäksi leggareita ja tunikoita itselleni surrutellut :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ja onnistunut! Tosi kiva kuosikin :)

  VastaaPoista
 4. Kaunishan tämäkin on ja tuo malli sopii sulle tosi kivasti! :) mukavaa äitienpäivää sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Myöhästyneet äitienpäivätoivotukset sulle myös! Itse ahersin töissä koko pitkän päivän, katsomassa kun uusia äitejä syntyy <3

   Poista
 5. Tosi kiva hame, mun silmään oikein onnistunut! Mielenkiinnolla odotan kampanjaa. :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään ihan hurjasti tästä mallista, mutta mun aivot menee solmuun kun yritän miettiä kaavaa :D Kivan näköinen tämäkin on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos Unelmallinen :D Se hameosa on oikeastaan miltei laatikko, johon olen yläreunaan sitten leikellyt laskokset. Ne laskokset tekevät tuon tulppaanimallin. Taskut siihen sitten laskosten viereen, ikäänkuin lisälaskoksiksi.

   Poista
  2. No niin tietenkin, ajattelin vähän liian monimutkaisesti :) Kiitos!

   Poista
 7. Tosi näpsäkkä hame ja kaunis myös kangas! Tykkään itsekin tulppaanimallista (vaikka harvoin hametta tulee käytettyä).

  VastaaPoista
 8. Hyvän näköinen hame, sopii sulle kyllä tosi hyvin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. <3