keskiviikko 5. elokuuta 2015

Kultainen Kero

Miehen sisko ihastui tekemääni Mekkotehtaan Vilma-mekkoon ja toivoi itselleen samanlaista. Hän osti sitten Verson puodista tätä ihastuttavaa Keroa (josta en aiemmin välittänyt, mutta heti kangaspaketin avattuani rakastuin!) Tämä on nyt jo toinen mekkonen S:lle, ensimmäisen voit löytää täältä.
 
Tykkään kovasti ommella toisille, siitä tulee hyvä mieli. Toisaalta, onnistumisen paineet ovat aina suuremmat. Tämä oli hieman summan mutikassa tehty ompelus siten, että S kokeili omaa mekkoani ja siten tuumimme koon yhtä numeroa pienemmäksi.  Voi olla, että tämän mekon olkahihnoja lyhennän aavistuksen ja ompelen napakamman framilonin tuohon rinnan alle tulevaan poikkisaumaan, jotta istuu paremmin. 

Kangasta jäi vielä senverran yli, että sain löysän, kertaalleen kaulan ympäri menevän tuubihuivin tehtyä. Enää jäi ihan pieniä tilkkusia jäljelle. :) Ja voi tuuria, kesän ainoat oikeasti kesäiset päivät tulivat vasta tällä viikolla ja toivon mukaan mekolle on vielä käyttöä!

Itse ompeluksen lähetin postissa ja sain sovituskuvat (joiden julkaisuun minulla on lupa) facebookin messengerissä. :D Sovituskuvat ovat rakeisia, koska messenger pakkaa ne pieneksi.

24 kommenttia:

 1. Aivan ihanan raikas kangas ja suloinen mekko :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan aurinkoinen mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen! Tuo on kyllä niin raikas ja aurinkoinen kangas!! ♡

   Poista
  2. Kiitos Unelmallinen! Tuo on kyllä niin raikas ja aurinkoinen kangas!! ♡

   Poista
 3. Pirtsakka kesämekko ja kiva kun oli mieleinen tilaajalle :) Tuotahan voisi käyttää syssymmälläkin vaikka mustien sukkisten ja violetin neuleen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Piia :) Näinpä, neuleen ja sukkisten/leggareiden kanssa menee syksyllä ja keväälläkin!

   Poista
 4. Tää on taas näitä, jotka pääsevät oikeuksiinsa vasta vaatteena! Kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina :) Mäkään en ollut verkkokaupassa tähän ihastunut, mutta kankaana hypistellessä ja valmiina vaatteena.. ahh.. <3

   Poista
 5. Onpas ihana mekko ja keltainen väri on kuin tehty kesään!

  VastaaPoista
 6. On kyllä tosi paljon ihanampi tuo Kero näin nähtynä kuin sellaisena tasokuvana. Nuo kuviot on paljon isompia kuin mitä ajattelin! Tosi kaunis mekko ja hyvä idea tuo huivi, voi käyttää talvellakin mekkoa neuletakin ja tuon huivin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja. :) juuri näin, en itsekään hoksannut kankaan ihanuutta tuotekuvassa. Oli muuten kohdistelussa oltava varovainen ettei tullut ajovaloja ;D

   Poista
  2. No joo, se vaara tässä kyllä olisi! :D

   Poista
 7. Kauniisti sopii tilaajalle tämä mekko! Raikkaan kesäinen. Minusta on niin huippua nähdä näistä kankaista blogeissa valmiita vaatteita, moni kangas toimii parhaiten vasta vaatteena. Tai sitten minun silmät ei osaa kaikkia kuoseja nähdä valmiina tuotteena :) (sanoo alaa opiskellut, noloa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista Hanna Mi. :) Mä tykkään kanssa katsella blogeista kuvia kankaista vaatteina. Jotkut iskee heti kankaana ja jotkut vasta kun näkee, miltä ne "elävänä" näyttävät vaatteissa.

   Poista
 8. Love the shoes, too! Where does one find them?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I needed to ask my sister-in-law, for that's her in the pictures. :) She said they are Tamaris shoes and bought 2-3yrs ago. Hope they are still selling them somewhere!

   Poista
 9. Ja siis aivan ihastuttava kesämekko ! Onko kaava kirjassa valmiiksi hihattomana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤
   Ei ollut valmiiksi hihattomana. Kavensin olkaimia hieman ja lisäsin alaspäin väljyyttä kädentielle (muistaakseni, yleensä teen niin, jos muokkaan jostakin hihattoman). Helppo muunnos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. <3